Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχών DDC12

Το διεθνές φεστιβάλ σύγχρονου χορού DANCE DAYS CHANIA σας προσκαλεί να υποβάλλετε τις προτάσεις σας για συμμετοχή με παράσταση ή/και σεμινάριο για την 12η διοργάνωση του. Στόχος του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των διαφορετικών χορογραφικών και δημιουργικών προσεγγίσεων της σύγχρονης χορευτικής σκηνής και η ισότιμη διάθεση χώρου σε νέους και αναγνωρισμένους δημιουργούς.

Σε διαρκή κίνηση, έρευνα και με διάθεση κατανόησης, επανασύνδεσης και επαφής αναμένουμε με ανυπομονησία τις προτάσεις σας.

Υποβολή πρότασης παράσταση/σεμινάριο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://dancedays.gr/ και συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής με παράσταση ή/και σεμινάριο. Στη συνέχεια στείλετε email στο [email protected] με το απαραίτητο υλικό της δουλειάς σας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πρώτα τους όρους συμμετοχής και τις συνθήκες διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης.

Υποβολή προτάσεων: 04.10.2021 – 27.11.2021

Πιθανό διάστημα υλοποίησης 2ο δεκαπενθήμερο Ιουλίου 2022.

         

Το “Dance Days Chania” διοργανώνεται από το Σύλλογο Εκφραστικού Χορού “Συν-Κίνηση” από το 2011 με εθελοντική εργασία των μελών του, έχοντας ως συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων. Σε κάποιες διοργανώσεις μέχρι σήμερα έχουν συντελέσει συνδιοργανωτές η Περιφέρεια Κρήτης και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ. Τα τελευταία χρόνια λαμβάνει την υποστήριξη εθνικών και διεθνών ιδρυμάτων και φορέων (Ίδρυμα Ι. Φ. Κωστοπούλου, Flux Laboratory Athens κ.ά.), όπως και πρεσβειών. Το 2017 το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπήρξε Μέγας Δωρητής του. Τέλος, έχει λάβει επιχορηγήσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Το DDC έχει λάβει την πιστοποίηση EFFE Label 2017-2018 & 2019-2021 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EFA.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ αποτελείται από παραστάσεις, σεμινάρια, site specific projects, την ενότητα Video Dance, την ενότητα «Νέοι Δημιουργοί και Δημόσιος Χώρος», διαλέξεις κ.ά..

Ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αιτήσεις σας!