Στηρίξτε μας

Υποστήριξη

Στο Dance Days Chania επενδύουμε στην τέχνη του χορού, στην δημιουργία και στις ανθρώπινες σχέσεις. Ταυτόχρονα όμως, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τις πρακτικές δυσκολίες ενός ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού φορέα. Για τον λόγο αυτό, κάθε οικονομική συνεισφορά, μικρή ή μεγαλύτερη, στο Dance Days Chania είναι εξαιρετικά σημαντική. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον του φορέα μας, ώστε ο χορός να συνεχίσει το ταξίδι του στα Χανιά, στην Κρήτη, στον κόσμο…

Τι στηρίζουμε

Στηρίξτε το όραμά μας

Για εμάς το Dance Days Chania είναι οι άνθρωποι του, εμείς οι εθελοντές, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, η κοινότητα, αλλά και κάθε υποστηρικτής του. Σας ζητάμε να συμβάλλετε στην δημιουργία και στην εξέλιξη της δυναμικής του DDC. Στα κίνητρα και στις ευκαιρίες, στην τροφοδότηση νέων καλλιτεχνών, την ανταλλαγή πληροφοριών, την εκπαίδευση στην τέχνη, την εξωστρέφεια.

Στείλτε μία δωρεά

Η υποστήριξή σας δεν είναι ποτέ αμελητέα. Εκτιμούμε σε βάθος και σας ευχαριστούμε ακόμα και την μικρότερη συνεισφορά χάρη στην οποία θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε το όραμά μας για τα φεστιβάλ χορού.

Πώς στηρίζουμε

PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή πλατφόρμα του PayPal για να δωρίσετε όποιο ποσό θέλετε στο Dance Days Chania. Κάντε κλικ στο κουμπί που θα βρείτε παρακάτω για να μεταφερθείτε εύκολα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal.

Τραπεζική μεταφορά

Μπορείτε να μεταφέρετε την επιθυμητή σας δωρεά στον λογαριασμό του συλλόγου μας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή e-banking της τράπεζάς σας και βάζοντας τα στοιχεία που δίνονται παρακάτω, είτε απευθείας πηγαίνοντας στην τράπεζά σας.

Επιλογές δωρεάς

Paypal


Ο τραπεζικός μας λογαριασμός

Όνομα Τράπεζας: Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΥΝ-ΚΙΝΗΣΗ

IBAN: GR7901715620006562142736616

BIC: PIRBGRAA

Εταιρείες

Αν είστε εταιρία ή επιχείρηση και επιθυμείτε τιμολόγιο για την δωρεά σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: