Ανοιχτό Κάλεσμα DDC11

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε καλλιτεχνική έρευνα για δημιουργία έργου για το 11ο Φεστιβάλ Dance Days Chania.

Πότε: 26.07 έως 29.07

Διάρκεια: μία συνάντηση 60’ στην περιοχή των Ταμπακαριών Αγίας Κυριακής

Ποιοί: εσύ, ίσως μία φίλη/-ος ή συγγενής σου και η Πολένα

Θα ήθελες να συμμετάσχεις και να συνδράμεις στην καλλιτεχνική έρευνα για το έργο how to behave when everything is different: a guide / πώς να συμπεριφέρεσαι όταν όλα είναι αλλιώς: ένας οδηγός; Το έργο θα δημιουργηθεί και θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Dance Days Chania στην ενότητα Νέοι Δημιουργοί στην πόλη. Και για να γεννηθεί αυτό το έργο θα ήθελα να συμπράξουμε και να αλληλεπιδράσουν οι δημιουργικές ματιές μας. Καλείστε, λοιπόν, ενδιαφερόμενοι κάτοικοι των Ταμπακαριών και των ευρύτερων Χανίων να λάβετε μέρος σε μία συλλογική καλλιτεχνική έρευνα για το έργο την περίοδο 26.7-29.7. Με το κάλεσμα αυτό επιθυμώ να ανοίξω την διαδικασία της καλλιτεχνικής δημιουργίας του έργου στο κοινό με σκοπό μαζί ως συμ-μέτοχοι να ζυμώσουμε το έργο και να χαρτογραφήσουμε εκ νέου την περιοχή των Ταμπακαριών μέσα από την κίνηση, τις αισθήσεις, τη φαντασία, την αλλαγή.

Η συνάντησή μας θα γίνει στα Ταμπακαριά της Αγίας Κυριακής. Θα ακολουθήσουμε μία δομημένη καλλιτεχνική πρακτική που βασίζεται στην αλληλεπίδραση του σώματος, του λόγου και του χώρου στο μεταίχμιο μεταξύ του απτού, της αίσθησης και του φαντασιακού. Μην σας ανησυχεί, θα σας καθοδηγήσω εγώ. Η πρακτική κλείνει με μία ανοιχτή συζήτηση. Η συνολική διάρκεια είναι περίπου 60’ και μπορεί να γίνει ανα δύο ή τρία άτομα-δηλαδή, μάξιμουμ δύο άτομα κι εγώ. Μπορείτε, συνεπώς, να δηλώσετε το ενδιαφέρον και ανά δύο άτομα. Η διαδικασία θα ηχογραφηθεί με την άδειά σας με σκοπό το υλικό να καθοδηγήσει τη δημιουργική διαδικασία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου: 6909122897 ή/και [email protected].

Ελπίζω να σας δω από κοντά!

Χαίρετε,

Πολένα

ΥΓ: Με σκοπό τον προγραμματισμό, θα παρακαλούσα να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για να θέσουμε την ώρα συνάντησης στα Ταμπακαριά όσο το δυνατόν νωρίτερα.