Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού       

Dance Days 6 Chania | 20 - 28.07

Παραστάσεις | Σεμινάρια | Παράλληλες Δράσεις | Προβολές Ταινιών Χορού

"Γιατί ο Χορός, μας αφορά όλους!"

Στα Χανιά, για 6η συνεχή χρονιά, ο κόσμος του χορού δηλώνει παρών.  Δράσεις για κάθε ηλικία, σε ένα 9ήμερο πρόγραμμα που έχει στόχο να μας κινητοποιήσει.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, νέοι και καταξιωμένοι χορογράφοι και χορευτές, θα συμπορευτούν. Με παραστάσεις, σεμινάρια και παράλληλες δράσεις θα δώσουν το δημιουργικό του στίγμα σε μία κοινωνία που βάλλεται.

Σας προσκαλούμε να συν-δράσουμε, να δημιουργήσουμε και να χορέψουμε παρέα 20-28 Ιουλίου στο Dance Days 6, Χανιά!

Σημεία προπώλησης:

Περίπτερο Δήμου Χανίων, Πλατεία Αγοράς

Κατάστημα "Τυρκουάζ", Τζανακάκη 21

Για 6η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ σύγχρονου χορού Dance Days ανοίγει την αυλαία του στα Χανιά. Από 20 έως 28 Ιουλίου 2016, σας καλούμε να δώσετε το χορευτικό σας παρόν!

Το Dance Days ξεκίνησε το 2011. Σήμερα, συνιστά θεσμό έχοντας εξελιχθεί σε ευρωπαϊκό φεστιβάλ χορού με διεθνή χαρακτήρα και προοπτικές. Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει καλλιτέχνες από την Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ισραήλ, Αγγλία κ.ά.  Κατά την υλοποίηση των 5 προηγούμενων διοργανώσεων έχουν φιλοξενηθεί 53 παραστάσεις σύγχρονου χορού, 24 σεμινάρια από χορογράφους και χορευτές, 14 εργαστήρια, 6 video dance projects, το Athens Video Dance Project και 7 διαλέξεις. Τις δράσεις έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 5000 επισκέπτες.

Φέτος, τα σεμινάρια, οι παραστάσεις και οι δράσεις του φεστιβάλ συνδυάζουν μια ποικιλομορφία προσδοκώντας να κινητοποιήσουν ανθρώπους όλων των ηλικιών, διαφορετικών ενδιαφερόντων και αφετηριών μεταφέροντας το μήνυμα πως ο χορός μας αφορά όλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από τις καθημερινές παραστάσεις και προβολές, σεμινάρια σύγχρονου και κλασικού χορού, ακροβατικών, performing, χορογραφίας- σύνθεσης, δημιουργικής έκφρασης εφήβων, γονέων - παιδιών κ.ά., από καταξιωμένους δασκάλους, χορογράφους και χορευτές.

 

syndiorgasi-upostixi web
sponsors videowhitet