Μαρκέλλα Μανωλιάδη – Natural Flow of Movement

Natural flow of movement

Το ασκησιολόγιο χωρίζεται σε ασκήσεις δαπέδου και ασκήσεις σε όρθια θέση. Οι ασκήσεις δαπέδου εξετάζουν την κύλιση, την ολίσθηση και την πτώση, ενώ οι ασκήσεις σε όρθια θέση περιλαμβάνουν στοιχεία συστροφής της σπονδυλικής στήλης και συντονισμού των άκρων.

 

Μέσα από μια σειρά οργανικών ασκήσεων ροής ζεσταίνουμε το σώμα ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό εύρος σωματικής κινητικότητας, με το ρυθμό να επιταχύνεται προς το τέλος του μαθήματος.

Η Μαρκέλλα Μανωλιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης το 2002 . Από το 2000 συνεργάζεται με τις εξής ομάδες χορού: Λάθος Κίνηση του Κ. Μίχου, quasistellar της Αποστολίας Παπαδαμάκη, APOTOSOMA του Α. Φωνιαδάκη, Οκτανα του Κωνσταντίνου Ρήγου, Landscape της Ι. Πάραλη, με την Πέρσα Σταματοπούλου κ.α.

Έχει χορέψει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Λονδίνο, Λίβερπουλ, Στοκχόλμη, Φλωρεντία, Μιλάνο, Βενετία, Νάπολη, Σεούλ,, Στουτγκάρδη, Φρανκφούρτη, Λυόν, Σλοβενία, Λιθουανία, Ρουμανία κ.α.

Ως χορογράφος έχει συνεργαστεί με την ομάδα θεάτρου της Α. Μπρούσκου σε δύο παραγωγές: Το λεωφορείο ο πόθος του Τένεσσι Ουίλιαμς και Αγαμέμνων του Αισχύλου, Φεστιβάλ Αθηνών 2008, Επίδαυρος. Επίσης, έχει συνεργαστεί με την ομάδα θεάτρου «Omikron 2» του Σ. Σ. Τσακίρη. Έχει χορογραφήσει για την εφηβική ομάδα του Κέντρου μελέτης χορού Ντάνκαν «Αλδινες»και την Junior Hellenic Dance Co..  Ως βοηθός χορογράφου δούλεψε για την Παραολυμπιάδα Αθήνα 2004, στη Λυρική Σκηνή και στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει διδάξει χορό και αυτοσχεδιασμό στην Ακαδημία χορού και θεάτρου ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στη σχολή θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ και στο Kέντρο Mελέτης Χορού Ισ. Ντάνκαν.

Από το 2013 είναι υπεύθυνη σπουδών του φυτωρίου στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης . Διδάσκει σύγχρονο χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και στην Επαγγελματική σχολή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τους DavidZambrano, JulienHamilton, TrishaBrown, StevePaxton, WimVandekeybus, κ.α.

Απο το 2008 συνεργάζεται μόνιμα με την ομάδα χοροθεάτρου Οκτάνα του Κ.Ρηγου, καθώς επίσης και με την ομάδα χορού Apotosomaτου Α.Φωνιαδάκη.

15 – 17 Ιουλίου

16:00 – 18:00

Για πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια και τα masterclasses στείλετε email στο dd.ch.workshops@gmail.com

Exams 3rd year 2019

Μια μικρή γεύση από τις εξετάσεις του τρίτου έτους.Τεχνική release με την Μαρκέλλα Μανωλιάδη Alekram Master

Geplaatst door National School of Dance (KSOT) op Woensdag 30 januari 2019

Share
Next Γεωργία Μήκου – O Πλανήτης της Τροφής